2016 a változás éve, 2017 az indulásé
2016. november 28. írta: msparis

2016 a változás éve, 2017 az indulásé

62 nap az utazásig!

Igen, megvettük! Megvan a repülőjegyünk!

Lassan elkezdtük a családdal is megosztani az információkat. Tudtátok, hogy ez nem is olyan könnyű? Ti szépen elhatározzátok, hogy márpedig utazni fogtok, lelkesek vagytok, készülődtök az indulásra, tervezgettek. A rokonoknak meg lesz számtalan kérdése. Jól meggondoltátok? Biztos, hogy most? De miért? Egy fenét gondoltuk át jól! Csak egyszerűen utazni szeretnénk, és mikor ha nem most?

2016. Ez az év, ami mindkettőnk számára változást hozott. Ajtók csukódtak be, hogy helyette újak nyílhassanak. Próbálunk nem a múltra koncentrálni, hanem a jelenre. Van amikor elfáradsz, kitörnél a napi rutinból. Mostanában jött el ez a pillanat. Nem csak utazni szeretnénk, hanem új dolgokba belevágni, új dolgokat megélni. Együtt. Vakmerőség? Lehet. Nem állítjuk, hogy minden csodálatos lesz, de az ellenkezőjét sem. Alapjáraton pozitívak vagyunk, próbálunk kiszakadni a lassan mindent behálózó gyűlölet-közöny kettőséből. Egy kicsit elkalandoztam, de így meg is érkeztünk első úti célunkhoz.....(dobpergés) ami nem lesz más mint Thaiföld! Oh, nem erre számítottál? Sajnálom, ha csalódást okoztam! :-)

Az Emirates légitársaság fog elrepíteni minket Dubajig, és onnan indulunk tovább Bangkokba. Pár napot eltöltünk Bangkokban és terveink szerint megyünk tovább Phuketre, majd Kho Lantára, illetve szemezgetünk Chiang Mai-yel is. Három hónapunk lesz. Az első hónapban velünk tart Mr T egyik ismerőse is. A repülőjegy foglalásnál felhívnám az olyan zöldfülűek figyelmét mint mi, hogy 2016. októberétől az Emiratesnél külön kell megvenni a "helyjegyet", ami nincs benne alapból a repülőjegy árában. (25euro/fő), illetve 48 órával indulás előtt lehet ingyenesen foglalni helyet. Ebben még nincs rutinunk, de várunk még a helyünk lefoglalásával.

(A fotón 2016 thaiul)tetko.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandorutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr7012005800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása