A régi jó dolgokból nem maradt semmi?
2017. március 21. írta: msparis

A régi jó dolgokból nem maradt semmi?

Reklámokból csemegéztem

Ne is kérdezd, hogy jön ez az egész reklámosdi az utazáshoz. Óriási erőbedobással keresem online munkámat, eddig nem sok sikerrel, de nem adom fel. Miközben pedig keresem a lehetőséget, mindenfélébe belebotlok, többek között számos reklámba és régi dolgokba is. Meg Thaiföldben is van valami kicsit retro...a szó teljesen pozitív értelmében. Ha munkám még nincs is az online világban, ihletem annál inkább. Hát így születik ez a bejegyzés. Tarts velem egy kis nosztalgiára.

Elsőként ezt a reklámot hoztam, nem is olyan nagyon régről. Árulnak manapság Chokitot még? 

A kedvenc üdítőm persze nem maradhat ki. A reklámot látva, nem tudom, hogy megvenném-e, nem különösebben érintett meg. Még jó, hogy akkor nem is foglalkoztatott így egy reklám sem. Traubira fel! 

 Bevallom erre a reklámra egyáltalán nem emlékszem, lehet sosem láttam? Megvennéd ez alapján?

 De kanyarodjunk vissza az ételekhez. Vigyázat, ha még nem ettél ma, mindjárt rendelsz egy rakott krumplit, sok tejföllel. Kár, hogy a legtöbb tejföl íze már tényleg nem a régi

Aztán rögtön két reklámot is hozok, gyerekekkel a főszerepben. Már akkor is tudták, gyerekekkel készült (kutyákkal/nőkkel) reklámmal szinte mindent el lehet adni. Ja igen a párosítás nem egy tudományosan szokványosan megalapozott. Előbb a hurka, aztán a pelenka..

Ehhez nincs mit hozzáfűznöm. Biztosan sokáig emlékszik rá az ember, ha megnézi.

Vigyázat! Veszélyben az autód!

 Utolsónak pedig ezt nem hagyhattam ki. A jó kis Skála áruház.

Remélem tetszett a kis összeállításom!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandorutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr8212357611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása